perfektno

Megan Foks, Irina Šajk, Paris Hilton....Poznate dame oduševile STAJLINZIMA na otvaranju poznatog kozmetičkog BRENDA

0

Ove lepotice ne propuštaju dešavanja koja su u vezi sa modom i kozmetikom, a njihovo pojavljivanje sa sobom nosi i mnogo pažnje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Današnji dan obeležio je skup poznatih dama  u Njujorku gde su prisustvovale otvaranju nove radnje kozmetičkog brenda "Revlove" u galeriji tržnog centra.

 

Megan Foks, Sara Sampaio, Paris Hilton, Irina Šajk bile su najzapaženije javne ličnosti, kako zbog nesvakidašnje lepote, tako i fantastičnih stajlinga koje su odabrale za ove fotografisanje i javno dešavanje.

 

Ove lepotice su poznate kao ljubiteljke makeup, modnih i kozmetičkih brendova, a "Revlove" važi za jedan od bolje rangiranih u svetu.

 

Megan Foks se odlučila za pastelnu odevnu kombinaciju, bež pantalone, košulju, sandale, specifičnu torbicu i belu, jednostavnu majicu, a sud publike je da je upravo ona bila najlepše i najsofisticiranije odevena.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Manekenka Sara Sampaio odlučila se za letnji stajling, te je zablistala u beloj, dugoj haljini koja je otkrivala bokove, dok je Paris Hilton želela da bude zapaženija, te je odabrala crni komplet od pamuka i kože.

 

Irina Šajk je stigla potpuno u crnom stajlingu, ležerna, široka haljina i martinke bile su pun pogodak, a minimalno šminke i zalizana frizura ostavili su utisak da prelepa ruskinja ima samopouzdanja.

 

 

 

 

 

makonda-tracker