Šta vam se više dopada?

Ekstravagntna ili svedenija kombinacija? Vi birate! Irina Šajk pokazala zašto važi za jednu od najlepših žena (ANKETA)

0

Za dva događaja u poslednih 7 dana odabrala je potpuno različite komade garderobe. Šta joj bolje stoji — izazovni narandžasti top ili zlatna kombinacija?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ruski model Irina Šajk u poslednih nedelju dana posetila je proslavu jednog poznatog brenda u vrlo ekstravagantnoj garderobi koja je svima privukla pažnju, a nakon toga i 8. dodelu nagrada Fashion Media. Za ove događaje ona je ponela potpuno različite kombinacije. 

 

Naime, na proslavi poznatog brenda ona je istakla grudi koje su jedva stale u narandžasti top brenda LaQuan Smith čija cena doseže do 400 dolara. Uz ovaj komad odabrala je da obuče i široke pantalone marke Attico. Uz ovaj look dodala je srebrne minđuše, prsten i lančić oko vrata, dok je ceo autfit upotpunila bež sandalama. 

 

Kosu je samo blago izlomila i postigla efekat wet looka. Šminku je takođe prilagodila kosi i boji garderobe.

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Međutim, za dodelu nagrada ipak je odabrala nešto svedeniju i manje ekstravagantnu Barberi kombinaciju. Ona je bež bluzu i pantalone upotpunila zlatnim ogrtačem koji je davao potpuno novu dimenziju kompletom autfitu. Vezala je kosu u nisku punđu, stavila decentnu šminku, te su njena usta bila u prvom planu. Sve je "začinila" i svedenim bež sandalama.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

 

 

 

makonda-tracker