dopada li vam se?

Ovako izgleda autfit koji je bez greške: Pevačica u izazovnoj haljini pokazala telo i lepotu bez mane

0

Nikol Šerzinger svojim izazovnim uspela je u tome da sve oči budu uprte u nju, jer je toaleta koju je nosila savršeno isticala njenu figuru

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Filmski festival u Veneciji privlači mnogo pažnje, tako u Italiju tokom trajanja istog prođu mnoge poznate ličnosti koje se pojave u toaletama čij odabir mesecima unazad. 

 

Pevačica Nikol Šerzinger prisustvovala je dobrotvornoj večeri amfAR, koja se održava za vreme trajanja Mostre. U zanosnoj crnoj haljini pevačica je uspela u tome da sve oči butu uprte u nju. 

 

Njena toaleta koju potpisuje Tony Ward bila je sačinjena od providnoih detalja koji su zajedno sa gornjim delom haljine savršeno isticali njene grudi. Međutim, polu-providni donji deo haljine bio je ukrašen zlatno srebrnim kristalima koji su davali posebnu čar ovoj odevnoj kombinaciji. Uz sve ovo odlučila je da ukombinuje i zlatne šljokičave cipele kao i zanosnu tamnu kosu koju je blago izlomila. 

 

Jedini detalji koji je mogla da izostavi jesu srebrne narukvice i prsten, ali joj se to ne može zameriti pošto je svojim izdanjem svakako odnela sve simpatije. 

 

Šta vi mislite o njenom izdanju?

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

makonda-tracker