...ali sasvim drugačije

OBE u drugom stanju, obe TAKO STAJLIŠ: Trudnički stil Kajli Džener i Dženifer Lorens kao inspiracija budućim mamama

0

Svaka trudnica najbolje zna šta joj prija, a to se odnosi i na garderobu koju će nositi! Dok većina na prvo mesto stavlja komfor, kao Dženifer Lorens, druge trudnice žele svoju slobodu i pri modnim izborima — baš kao Kajli Džener

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Postoje buduće mame kao što je Kajli Džener. Postoje buduće mame kao što je Dženifer Lorens.

 

Neke će i u trudnoći birati smele kombinacije, otkrivaće stomak, oblačiće providno, a Kajli Džener je baš jedna od tih. Otkako je potvrdila jasno i glasno svoju trudnoću, ponovo je istupila i počela da se pojavljuje u javnosti. S obzirom na to da je par meseci krila da je u drugom stanju, Kajli nismo mogli nigde da vidimo osim na Instagramu, gde nam je pokazivala svoje stare fotografije. Ipak, najnovije paparaco fotke svedoče tome da je Kajlin trudnički stomak sada u prvom planu kada je vidimo. Kajli je, izgleda, čekala da ostane trudna kako bi mogla svojim stajlinzima da ističe stomak u prvi plan.

 

Prvo je viđena u mini-haljini bele boje, u monohromatskom belom stajlingu, sa šik Balensijaga torbicom i visokim štiklama Gianvito Rossi, poručivši diskretno svim trudnicama da mogu da se obuku onako kako one žele. Potom, videli smo je u stajlingu koji potpisuje Revolve: kožnom narandžastom mantilu, pantalonama i krop-topu na vezivanje koji je sasvim istakao go trudnički stomak, a poslednje pojavljivanje možda je bilo i najšokantnije. Kajli je uslikana u providnom kombinezonu koji bi malo koja trudnica ponela, ali deo njene modne poruke svakako je taj da bi svaka buduća mama trebalo da nosi ono u čemu se oseća prijatno.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

S druge strane, Dženifer Lorens je trudna po prvi put. Ona se pojavila takođe po prvi put otkako su lepe vesti i javno obelodanjene, ali ona preferira drukčiji trudnički stil. Dženifer Lorens uslikana je u udobnom kombinezonu sa cvetnim printom, koji je potpuni hit ove sezone. Nosila je ravne sandale, ispod kombinezona običnu belu majicu i čini se da je njoj u prvim mesecima blagoslovenog stanja prioritet komfor!

 

 

Da li biste vi pripadale taboru udobnosti ili slobode?

 

 

makonda-tracker