po ukusu kejt midlton i leticije od španije

OBAVEZNO investirajte u MINIMUM jedan komad ove jeseni: OVA haljina biće KLJUČNI i NEZAOBILAZNI trend modne sezone

0

Magične haljine koje idu perfektno uz različit tip obuće upravo su glavni trend ove jeseni, a još ako volite floralni dezen, morate nabaviti barem jednu što pre!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Modni kritičari i znalci dali su svoj sud: ove jeseni ključni komad garderoberu svake žene od stila biće cvetna midi-haljina! 

 

Ovim se uklapaju dva vodeća trenda u jedan; midi-haljine su apsolutni hit svake sezone zbog svoje praktičnosti, komfora i lakoće kombinovanja, dok je cvetni print trenutno glavni trend po pitanju dezena i motiva.

 

Cvetne midi-haljine svakako nisu nikakav novitet u modnom svetu, jer ih dame već godinama unazad obožavaju, pa čak i one koje važe za svojevrsne ikone mode u svojim zemljama (i ostatku Evrope ili Amerike, što da ne). 

 

 

Midi-haljine, uopšteno, uvek su dobar izbor. Njih, u zavisnosti od modela, možete nositi i sa sandalama, i sa salonkama, i sa patikama, i sa čizmama! Uvek je dobra ideja investirati u midi-haljinu, jer ne samo što su praktične na leto, već ih ne odbacujemo kada dođu prelazno vreme, kišna jesen, pa čak i hladna zima.

 

Midi-haljina sa cvetnim dezenom takođe je zahvalna za različita kombinovanja.

 

Dok još ne zahladni u potpunosti, možete je poneti s omiljenim sandalama, ali već stiže vreme kada se perfektno nosi sa baletankama ili cipelama. Daje romantičan izgled, efekat ženstvenosti, nežna je, a u isto vreme i trendi.

Odlično se nose za svaku priliku: proslavu, posao, ili restoran.

 

Cvetne midi-haljine nose i kraljica Leticija, Kejt Midlton, a u galeriji pogledajte kako ih one kombinuju:

 

1 / 13 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker