glam, glam

MI GLASAMO ZA ŽUTU! Lepa Nemica odabrala dve božanstvene haljine za crveni tepih Mostre (FOTO/ANKETA)

0

Prelepa Nemica Leoni Hane prisustvovala je dvema premijerama filmova u toku jedne večeri Mostre, a malo je reći da je blistala!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lepa nemačka blogerka i influenserka Leoni Hane bila je sinoć jedna od najzapaženijih gošći 78. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji. Nakon što je i na Kanskom festivalu uspela da bude jedna od najslikanijih i najkomentarisanijih dama, isto to joj je pošlo za rukom i u "Kraljici Jadrana".

 

Na crvenom tepihu ovogodišnje Mostre pojavila se noćas u dva spektakularna stajlinga!

 

Najpre, na premijeri filma La Caja je Leoni stigla u žutoj haljini s potpisom brenda Milla. U pitanju je kreacija jarkožute boje, smelo krojenog prednjeg dela koji se širi u voluminoznu suknju sa ultradugačkim šlepom. Glam, glam, glam! Uz ovakav ekstravagntni model odlično ide decentna punđa, a uz sve to ukombinovala je zlatne sandale i zlatan nakit.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Zatim, identične sandale ponela je uz drugu haljinu na premijeri filma La Scuola Cattolica. Leoni Hane stigla je sa kosom uvijenom u blage talase i zlatnom haljinom bez bretela, koja seže do poda i ima seksepilni izrez na prednjoj strani.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker