NJEN MODNI IZBOR

Kad hoćeš da privučeš pažnju, biraš — VALENTINO: Skerletna haljina Kejt Hadson sa Mostre ubrzava puls (FOTO)

0

Prelepa glumica Kejt Hadson odlučila se za hrabro modno izdanje u crvenoj boji za premijeru svog novog filma na 78. Mostri.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Kejt Hadson pojavila se na 78. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji u haljini koja u sekundi ubrzava puls!

 

U nedelju je na ovogodišnjoj Mostri održana premijera njenog novog filma Mona Liza i krvavi Mesec, a lepa plavuša odlučila je da bude jedna od glavnih zvezda večeri.

 

Mada se čini da Kejt Hadson ne viđamo često u smelim i ekstrvagantnim odevnim kombinacijama, za glamurozno veče u Veneciji odabrala je toaletu koja može da vam se svidi ili ne, ali sigurno je da ne ostavlja ravnodušnim.

 

Hadson je birala da bude dama u crvenom: ponela je haljinu koju potpisuje modna kuća Valentino, koja je i inače bila izbor mnogih slavnih dama za 78. Mostru, kao što je, na primer, Zendaja. 

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Najupečatljiviji detalj haljine svakako je njen izraženi dekolte!

 

Kejt uz ovu haljinu nije nosila grudnjak, a grudi su suptilno prekrivene čipkom Haljina seže do poda, ima i okovratnik, senzualnost je postignuta čipkastim detaljima, a rukavi su od providnog materijala. S obzirom na smelost ove kreacije, Kejtina frizura je bila jednostavna: odlučila se za opuštene lokne.

 

Glumica je na crvenom tepihu, uz koji se bojama i te kako uklopila, uslikana sa rediteljkom Anom Lili Amirpur, a potom je pozirala sa kolegama iz filma Kregom Robinsonom i Edom Skrejnom.

 

Inače, Kejt je nedavno boravila u Beogradu, gde se odigralo snimanje nastavka filma “Nož u leđa”.

 

 

 

makonda-tracker