parališuća lepota

ŠANEL, ŠANEL, ŠANEL...Penelope Kruz postavila nova MODNA pravila u Veneciji, ove 3 toalete će vas impresionirati (FOTO)

0

Ukoliko ste pomislili da vas ove godine neće ostaviti bez daha svojim izgledom i poimanjem mode, moramo vam reći da je glumica nadmašila sebe.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Neprikosnovena filmska diva Penelope Kruz i ove godine na 78. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji postavila je nove granice "interpretacije mode", ali i izanrednih filmskih ostvarenja kojima je donela posebnu čar svojim vanserijskim talentom.

 

Pre dva dana ovu tradicionalnu manifestaciju otvorio je film Pedra Almodovara ―  "Paralelne majke", u kojem Penelope tumači jednu od glavnih uloga, a tokom ove večeri premijerno je prikazano i ostvarenje "Official Competition“ koji je glumica upotpunila zaigravši rame uz rame sa slavnim kolegom Antonijom Banderasom.

 

Kruzova je danas prošetala tri veličanstvene odevne kombinacije koje potpisuje "Chanel", modna kuća koja je baš u njoj pronašla vanvremensku muzu.

 

Za poziranje i predstavljanje ostvarenja koja su privukla pažnju stručnog žirija odabrala je specifičnu belu haljinu iznad kolena, a trendi Chanel torbica i visoke potpetice bile su pun pogodak. 

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Nakon nekoliko sati Penelope se pojavila u interesantnom kompletu iste modne kuće koji je činio dugačak blejzer i haljina do kolena, a upravo ovaj stajling okarakterisan je kao sofisticiran i aristokratski.

 

No, Kruzova je za crveni tepih ostavila najupečatljiviju toaletu koja je zasenila sve protagoniste ovog festivala. Duga, bela haljina sa dva suptilna karnera glumici je pristajala kao salivena, a naušnice i pristenje od skupocenih kristala dali su posebnu čar.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

 

 

 

makonda-tracker