CRVENI TEPIH

Kristen Stjuart oživela lik čuvene PRINCEZE DAJANE: Tirkizna haljina od satena, široki osmeh i STAV koji menja svet

0

Glumica će na ovogodišnjem 78. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji poneti titulu najtalentovanije umetnice koja pomera granice filmske industrije.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najdarovitijih glumica današanjice Kristen Stujart, kako ju je svetu predstavio reditelj Pablo Larajna, večeras je prošetala crvenim tepihom na  78. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji, kao zvezda filmskog ostvarenja "Spenser" u kojem tumači lik čuvene princeze Dajane.

 

Iako su mnogi očekivali da će se pojaviti u nekoj efektnijoj boji i upečatljivijem kroju, Stjuartova je odlučila da to bude tirkizna haljina od satena koju je glumica ukombinovala sa "satenskim pantalonama", a crna mašna oko struka, bele salonke i srebrni "čouker" napravili su kontrast.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Kristen je želela da pozira i sa čuvenim Pablom koji je sve nade polagao u njen vrsni talenat i transformacije kojima bi dočarala istinsku realnost ledi Di.

 

Radnja filma odvija se početkom devedesetih godina u Sandrigemu, kada se po scenariju Stivena NajtaDajana suočila sa problemima u braku koji odavno nije bio po merilima uobičajene, idilične porodice.

 

Kristin bi u ovom ostvarenju trebalo da dočara pravi identitet žene koja odbija da bude princeza, već osoba sa izraženom empatijom i osećanjima.

 

 

 

 

 

makonda-tracker