sa-vr-še-na

Ako postoji SAVRŠENA KOMBINACIJA ― to je ova: Glumica iznenadila šik MINI-HALJINOM SA DŽEPOVIMA idealnom za sve prilike

0

Dok zaljubljenici u naučnu fantastiku željno čekaju "Dinu", ekipa koja stoji iza najnovije ekranizacije romana Frenka Herberta predstavlja ovo ostvarenje na 78. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji, a na današnjem fotografisanju izdvojila se Rebeka Ferguson

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Gde god se pojavi, Zendaja je u centru pažnje zbog svoje prirodne lepote i stila, ali danas je u Veneciji rame uz rame s njom njena 12 godina starija koleginica Rebeka Ferguson.


Ekipa kojoj možemo da zahvalimo za najnoviju ekranizaciju "Dine" pozirala je danas okupljenim foto-reporterima pred večerašnju premijeru, a najviše pažnje privukle su dame. Dok je Zendaja oduševila nesvakidašnjim spojem duge suknje i oversized sakoa, Rebeka je odlučila za ponese mini-haljinu, ništa manje upečatljivu!

 

Ona je pozdravila medije u crnoj haljinici sa džepovima čiji je gornji deo ukrašen efektnim raznobojnim dezenom, a u pitanju je zatvoren model s vrlo kratkim rukavima koji pada uz telo.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Reč je o komadu koji je nesumnjivo prikladan za priliku kao što je venecijanski photocall, ali vrlo lako možemo da ga zamislimo i kao deo street style odevne kombinacije ili čak autfita za noćni provod. Glumica je ponela ovaj trendi komad s neobičnim kratkim crnim čizmama od kože koje su ukrašene belim detaljima i punom štiklom u oker nijansi. Rebeka je, inače, iznenadila i kratkim plavim bobom, a pred fotografima se pojavila gotovo nenašminkana!

 

 

makonda-tracker