sjajan izbor

Njena modna tajna: JEDNOSTAVNOST! Šerlokova supruga stilom NADMAŠILA NAJVEĆE ZVEZDE druge venecijanske večeri

0

Glumac Benedikt Kamberbeč i njegova supruga Sofi Hanter sinoć su bili među najzapaženijima na Lidu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britanski glumac Benedikt Kamberbeč, koji je svetsku slavu stekao ulogom u seriji "Šerlok", sinoć se poklonio na 78. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji nakon premijere svog novog filma "Moć psa", koji je jedno od 21 ostvarenja u trci za Zlatnog lava.


Društvo mu je na crvenom tepihu pravila supruga Sofi Hanter, avangardna pozorišna i operska rediteljka i nekadašnja glumica, koja možda preferira umetnost koja nije tako vidljiva i glamurozna kao holivudska karijera njenog supruga, ali je na crvenom tepihu nadmašila i najveće zvezde!

 


Sofi je izgledala zanosno u dugačkoj haljini bele boje čiji je gornji deo pripijen, dok se donji od struka postepeno širi poput balske haljine. ona je odabrala toaletu s bretelama i ravnog dekoltea koje na suptilan način naglašava seksepil, a ukrašena je detaljima crvene boje. S obzirom na nisku punđu, Hanterova je vrlo prikladno odabrala viseće minđuše sa crvenim detaljima i umerenu šminku kojom dominira crveni ruž.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Par, koji je u braku od 2015. godine, izgledao je zaljubljeno do ušiju i gotovo sve vreme se grlio i razmenjivao nežnosti naočigled okupljenih foto-reportera.


"Moć psa" je drama u režiji Džejn Kampion u kojoj čuveni Englez igra pored Kirsten Danst, zasnovana na istoimenom romanu Tomasa Sevidža. Kako navodi BBC, Kamberbeč je ostvario jednu od svojih najneverovatnijih transformacija do sad, u ulozi kauboja Fila koji vodi ranč sa svojim bratom Džordžom u Montani 1925. godine. Braća možda dele krov nad glavom, ali oni su sve najveće suprotnosti koje možete da zamislite: Fil je staromodni alfa mužjak koji je najsrećniji dok jaše, a čak ni tada nije stvarno srećan, dok je Džordž, kog igra Džesi Plemons, blagih manira i odbija da odgovori na uvrede koje svakodnevno sluša od brata. Kada Fil sazna da se njegov brat oženio udovicom i vlasnicom obližnjeg hotela koju igra Kirsten Danst, nastaju ogromne promene u životu ovog dvojca.

 


 

makonda-tracker