kako vam se dopada?

Bele cipele neobičnog dizajna svima su privukle pažnju: Marija Šarapova u crnoj haljini doputovala u Veneciju

1

I dalje važi za jednu od najlepših ruskih teniserki iako se već nekoliko godina ne bavi tenisom. Da joj glamuroznisti i lepote ne manjka, Marija je ponovo dokazala svojim autfitom koji je izabrala za dolazak u Italiju

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bivša ruska teniserka Marija Šarapova doputovala je u jedan hotel u kom će odsesti za vreme svog boravka na 78. Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji. 

 

Ona je za ovu priliku odlučila da obuče crnu haljinu koja se od struka širila i dosezala dužinu do ispod kolena. Takođe vrlo su interesantni bili njeni puf rukavi koji su davali neku novi dimenziju haljini. 

 

Na sve ovo odlučila je da obuje i bele cipele čudnog dizajna i sa neobičnom  zlatnom štiklom koja je posebno privlačila pažnju. Marija je sa sobom ponela i sivu torbicu sa zlatkastim detaljima. 

 

Ono šta je interesantno jeste da je bivša teniserka imala malo šminke, da je kosu neobavezno vezala kao i to da je na ceo autfit dodala i decentan zlatni prstem sa crnim detaljem kao i zlatne minđuše koje su upotpunile njen izgled. 

 

Kako vam se dopada Marijin stajling?

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker