ovakvu je ne viđamo često

Novi dečko, NOVI STIL: Adrijana Lima u neobičnom kombinezonu skrenula pažnju Venecije na sebe

2

Brazilska manekenka i gošća 78. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji iznenadila je sve pojavivši se s emotivnim partnerom kog do sad nije pokazivala javnosti, ali to nije jedina novina

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manekenka Adrijana Lima poznata je po izuzetnom stilu u svakoj prilici, a nakon što se sinoć pojavila na crvenom tepihu Mostre, na premijeri filma "Paralelne majke", inače jednog od favorita za osvajanje Zlatnog lava, odlučila je da napravi malo modno iznenađenje.

 

Ona je danas u Veneciji fotografisana u izdanju definitivno netipičnom za njen uobičajeni stil ― nosila je predimenzionirani kombinezon bež boje, i to elegantan model komotnijih rukava i nogavica. Budući da smo navikli da je viđamo u romantičnim haljinama i pripijenim komadima, ovo je pravo osveženje, posebno jer je izuzetno praktično za promenljivo evropsko vreme ovih prvih dana septembra. Lima je naglasila struk uz pomoć kožnog kaiša crne boje, odlično kombinovanog sa crnim sandalama s visokim potpeticama. Kada je reč o aksesoarima, manekenka je birala Fendi ― zanimljivu asimetričnu krem tašnu i naočare za sunce nešto većih stakala, a tu su i alke zlatne boje.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Adrijani je, inače, društvo pravio Andre Lemer, filmski producent i njen novi dečko, a par je, kao i prošle večeri, ponosno pokazao svoju ljubav i razmenio nekoliko poljubaca naočigled svih.

 

 

makonda-tracker