glamur na njen način

Od PLAVE ČIPKE do suptilne ELEGANCIJE u CRNOM: 2 stajlinga verenice Kristijana Ronalda zbog kojih je Venecija UZDAHNULA

0

Nakon što je bila prisutna na Kanskom festivalu, Georgina Rodrigez nije propustila ni 78. Mostru!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

78. Međunarodni filmski festival u Veneciji otvoren je filmom "Paralelne majke" Pedra Almodovara, a premijeri je prisustvovala svetska elita. Jedan od najpopularnijih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo nije neko ko prisustvuje ovakvim zbivanjima, ali njegova partnerka Georgina definitivno jeste!

 

Njen verenik Kristijano Ronaldo potpisao je za Mančester Junajted ugovor vredan skoro 20 miliona funti, a Georgina Rodrigez prikazuje pravu modnu magiju u Veneciji, na 78. Međunarodnom filmskom festivalu!

 

Kao i prošle godine, manekenka je stigla na ovogodišnju Mostru obučena u spoj Luj Vitona i Ermesa torbom birkinkom u ruci i odmah nam najavila modni spektakl koji možemo da očekujemo. O Georgininoj trudnoći mogle su se čuti razne glasine, ali manekenka poreklom iz Argentine nije ni potvrdila ni demantovala tračeve.

 

Nakon što je stigla u Veneciju, njeno prvo pojavljivanje bilo je u nežnoplavoj nijansi i prilično sofisticirano. U pitanju je stajling s potpisom dizajnera Ermanno Scervino, a sastoji se od čipkaste midi-haljine bez bretela, koju je uklopila sa plavim blejzerom i belim salonkama. Uz ovako elegantno izdanje najbolje se uklopila punđa i decentni nakit.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Na crvenom tepihu je situacija bila drugačija! Rodrigezova, koja mahom voli šarene modne kombinacije, obukla je crni kombinezon i crno sako, koji takođe potpisuje Ermanno Scervino, pokazala novu trendi bob frizuru, a sve je upotpunila glomaznim srebrnim nakitom.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Svojom linijom, čini se, pokazala je da šuškanja o trudnoći nisu istinita, ali, kao i mnoge slavne dame, možda je samo vešta u skrivanju iste...

 

 

makonda-tracker