bez greške

3 Šanel kombinacije, a za kraj ― BAJKA! Penelope Kruz za 24 sata u Veneciji pokazala zašto je jedna od poslednjih DIVA

0

Jedna od najvećih zvezda 78. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji je španska glumica Penelope Kruz, čijim je novim filmom u režiji Pedra Almodovara sinoć otvorena Mostra

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Penelope Kruz jedna je od žena čija netipična lepota i talenat hipnotišu, a kada se njena harizma i šarm spoje s modnom kućom Chanel, čije je zaštitno lice ― nastaje magija!


Otkako je španska lepotica stigla u Veneciju, foto-reporteri su joj za petama, a ona je u svakoj situaciji bila spremna za poziranje, a kako i ne bi kada je ponela pun kofer autfita pomenute luksuzne kuće. Tako je za samo 24 sata u La Serenisimi, Penelope stigla da promeni tri odevne varijante s potpisom brenda Chanel.

 


Najpre smo je, po izlasku iz "vodenog taksija" videli u klasičnom kostimu sastavljenom od duboke mini-suknje ravnog kroja i kratke jakne s kragnom, koju je kombinovala s najobičnijom belom majicom. Ključni komad ovog autfita nesumnjivo je minijaturna bela torba sa zlatnim lancem, sjajno uklopljena s belim sandalama s visokim štiklama.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Penelope se potom na fotografisanju povodom premijere filma "Paralelne majke" pojavila u dvodelnom setu od tvida sastavljenom od kratke suknje s resama i dužeg sakoa koji prilači pažnju karo dezenom.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Ipak, ono što su njeni fanovi i modni urednici čekali s posebnom pažnjom svakako je haljina koju je Kruzova pripremila za premijeru "Paralelniih majki", kojom je otvorena 78. Mostra i koja je među favoritima za osvajanje Zlatnog lava. U pitanju je, naravno, model kuće Chanel, i to crna haljina balskog kroja čiji gornji deo čini efektan korset, dok je donji sastavljen od brojnih slojeva. poseban detalj su umetnuti beli ukrasi u suknji i upečatljive rese, kao i romantični karneri na bretelama. Penelope je kosu podigla u "špansku punđu" ― nisku, uz pažljivo zalizanu kosu podeljenu na razdeljak sa strane, uz dramatičan make-up i prepoznatljivi šarm.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

makonda-tracker