dizajnerski

Od glave do pete ― LUJ VITON, u ruci ― BIRKINKA: Georgina Rodrigez stigla u VENECIJU u odeći iz ženske mašte

1

Izabranica Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez, kao i prošle godine, doputovala je na Filmski festival u Veneciji.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznato je da će danas u Veneciji biti otvorena Mostra, 78. izdanje jednog od najprestižnijih festivala sedme umetnosti, a svetske zvezde nisu propustile da priliku da prisustvuju stvaranju istorije u ovom italijanskom gradu. 

 

Nakon što se bez Kristijana Ronalda pojavila na crvenom tepihu 74. filmskog festivala u Kanu, Georgina Rodrigez je sama došla i u Veneciju, a sama njena pojava bila je spektakularna zbog odevnih komada o kojima žene obično maštaju.

 

Ne sumnjamo da će se Georgina potruditi da na samoj manifestaciji izgleda bolje nego ikad, ali i sam njen dolazak nije mogao da bude neprimećen, iako je bio potpuno ležeran.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Najpre, u ruci je nosila čuvenu torbu birkinku, koja je svakako jedna od najlepših i najskupljih torbi na svetu. Ono što birkinkama daje na prestižu je to što postoji lista čekanja na koju se kupci upisuju i čekaju mesecima ili čak godinama da dođu do torbe iz svoje mašte, ali to Georgini ne predstavlja problem. Njen model je plave boje, ali to nije jedini Hermes komad. Ronaldova verenica nosila je i bele papuče sa ovim potpisom koje su pravi hit ovog leta među zaljubljenicama u modu.

 

Osim toga, Georgina je nosila komplet s potpisom Luj Vitona. U pitanju su lagane pantalone i košulja sa prepoznatljivim LV monogramom, a plava boja je Georgini savršeno pristajala.

 

Nedavno su glasine o Georgininoj trudnoći obišle svet, ali lepa Argentinka te informacije nije potvrdila.

 

 

 

makonda-tracker