venecija priča o njoj

Kritikovali su je zbog trudničkih kilograma: Kirsten Danst odgovorila na najbolji način ― kao trendi GUČI DEVOJKA

0


Glumica je tokom leta u tajnosti na svet donela drugo dete, a ubrzo se suočila s komentarima na račun svog izgleda. Sudeći po najnovijim fotografijama, nisu je potresli!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američka glumica Kirsten Danst (39) jedna je od zvezda koje ćemo narednih dana gledati u Veneciji, gde večeras počinje 78. Međunarodni filmski festival.

 

Plavokosa lepotica predstaviće film The Power of the Dog, u režiji Džejn Kampion, u kom igra s britanskim glumcem Benediktom Kamberbečom.


Danstova, koja se obično kloni medija i holivudskih događaja, prvi put se izložila oku javnosti nakon što je tokom leta u tajnosti donela na svet drugo dete. Viđali smo je samo na paparaco fotografijama, zbog kojih su mediji pisali da Kirsten ne može da se reši kilograma stečenih u trudnoći.


Kirsten se definitivno ugojila u poslednjem trimestru. Već joj je ostalo viška od prve trudnoće, a pandemija je sve pogodšala, kao i većini sveta, a ona nije bila aktivna koliko je želela ― rekao je za medije izvor blizak glumici.


Šarmantna Danstova koja, ako nas pitate, izgleda prelepo kao i uvek, ne mari previše za ove komentare i stigla je u Veneciju u velikom stilu: kao model za modnu kuću Gucci! Glumica je najpre uslikana čim je doputovala u najlepši grad na Jadranu, pri čemu je nosila farmerke od tamnog teksasa i vrlo šik jaknicu pomenute italijanske luksuzne kuće. Kirsten se odlučila za model čija cena iznosi više od 3.500 evra, a krasi ga prepoznatljivi Gucci print. Tome je dodala i crno-braon torbicu ovog brenda i vrlo efektne zlatne sandale.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Kada se sledeći put pojavila pred predstavnicima medija, na putu ka bioskopskoj sali Darsena u Veneciji, Kirsten je izgledala očaravajuće u plisiranoj suknji ispod kolena ukrašenoj upečatljivim dezenom, brugundi-crnom kariranom sakou koji ističe struk uz pomoć crvenog kaiša s mašnom i trendi šarenim sandalama.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Dama damski!
 

 

makonda-tracker