dama s velikim d

Obična bela majica + LUKSUZ! Penelope Kruz u kombinaciji zbog koje bi Koko Šanel upala u MODNI TRANS

1

Jedna od najvećih zvezda predstojeće Mostre biće španska glumica čiji će se novi film takmičiti za Zlatnog lava

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Gde su najprestižnijih festivali, tu je i Pedro Almodovar, a gde je Pedro Almodovar, tu je i Penelope Kruz!


Španski režiser i glumica borave ovih dana u Veneciji zbog učešća nove Almodovarove drame Madres paralelas na 78. Međunarodnom filmskom festivalu. Čast da otvori ovogodišnju Mostru imaće upravo ovo ostvarenje, a italijanski paparaci zatekli su juče čuvenog umetnika i njegovu muzu čim su stigli u La Serenisimu.

 

Uvek šarmantna Penelope izgledala je zanosno u očito pažljivo biranom autfitu, budući da je svesna da će joj foto-reporteri biti za petama na svakom koraku. Opredelila se za komplet modne kuće Chanel, čije je Penelope zaštitno lice, i to beli set sastavljen od kratke jaknice i mini-suknje. Reč je o klasičnom primeru poslovne mode u režiji luskuznog brenda, prilično nalik legenardnim kompletima koje je proslavila Koko Šanel, a gornji deo ukrašen je efektnim porubom i kariranom unutrašnjom stranom, dok je suknja duboka i krase je prepoznatljivi Chanel džepovi. Kruzova je kombinovala klasični set na interesantan način: umesto skupocene bluze ili košulje, ona je ponela najjednostavniju belu majicu, koju je uvukla u donji deo.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Penelope je uz to ponela prelepe bele sandale sa visokim štiklama, a i tu je računala s retro efektom, pa se opredelila za starinski model otvorenih prstiju, dok je sve začinjeno Chanel belom torbicom u obliku kvadrata.

 

 

makonda-tracker