tako se to radi!

Rođena za CRVENI TEPIH: 3 elegantna izdanja Dragane Mićalović koja bi i u Holivudu bila u CENTRU PAŽNJE

11

Popularna glumica spada u domaće poznate ličnosti koje su uvek dorasle modnom zadatku prilike u kojoj se pojavljuju, pa su one svečanije lagan izazov

foto: Radule Perišić/ATAImages
foto: Radule Perišić/ATAImages

Glumica Dragana Mićalović je, bez sumnje, jedna od najpopularnijih u svojoj generaciji proteklih godina. Ona vredno radi i angažovana je u najuspešnijim televizijskim projektima, a spada u poznate devojke koje u karijeri i u privatnom životu nemaju iz sebe nikakve mrlje i skandale, pa ne čudi što je na Instagramu već prati više od 300.000 ljudi.


Lepa glumica, koja je, inače, odnedavno i studentkinja Fakulteta dramskih umetnosti, poznata je i kao jedna od slavnih devojaka koje su uvek besprekorno odevene, a aktuelna festivalska sezona u oblasti kulture pružila joj je priliku da zaista zasija.

 


Najpre smo je videli u ulozi voditeljke programa na 56. festivalu "Filmski susreti" u Nišu, gde je pozdravila publiku na otvaranju. Dragana je pred srpsku premijeru filma "Toma", o životu legendarnog pevača Tome Zdravkovića, govorila u očaravajućoj šljokičavoj haljini srebrne boje koja otkriva jedno rame i krasi je dubok izrez. Ovaj jednostavan model, koji odiše duhom i glamurom staroh Holivuda, kombinovala je sa sandalama srebrne boje i jednostavnim nakitom, a nije skidala osmeh s lica.

 

1 / 5 Foto: Radule Perišić/ATAImages


Šarmantna glumica je za zatvaranje Festivala odabrala još interesantniju toaletu, a u pitanju je poluprovidni model crne boje i, takođe, asimetričnog kroja, koji u pravi plan ističe izvajane noge.

 

 

Reč je o crnoj haljini ukrašenoj vezom u obliku grančica koju je Dragana ponela sa crnim sandalama, a u jednom momentu je nosil i ogromni roze šlep koji na prvi pogled izgleda kao ogrtač.

 

1 / 3 Foto: Radule Perišić/ATAImages

 

Jednostavno očaravajuće!


Nešto pre toga, glumicu smo videli u još jednom elegantnom izdanju, a ovog puta opredelila se za model plave boje koji je nešto drugačijeg kroja ― gore labav, dole pripijen i blago nabran. U pitanju je haljina koja otkriva jedno rame, a Dragana ju je kombinovala sa zlatnim sandalama sa štiklama i visećim minđušama s plavim detaljima. Posebno je interesantan njen izbor frizure: ultrapopularna mehur-pletenica!

 

 

 

makonda-tracker