street style

MAKSI-HALJINA i najudobnija obuća na svetu! Irina Šajk u omiljenom letnjem autfitu svih devojaka POKORILA i Kaliforniju

0

Od ove nema bolje odevne kombinacije za najvrelije letnje dane, a ruska lepotica Irina Šajk rešila je da na ovu modnu lekciju podseti i stanovnike Santa Monike nakon što su se Njujorčani navikli na njen stil

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manekenka Irina Šajk je, nakon odmora u Evropi (kada je posvađala srpske tviterašice svojim celulitom) i kratkom boravka kod kuće u Njujorku, produžila u Santa Moniku, gde nije uspela da izbegne paparace.


Ruska lepotica, koju su mediji povezivali s reperom Kanjeom Vestom, viđena je pre nekoliko dana kako izlazi iz zgrade u vlasništvu svog bivšeg dečka Vita Šnabela, a dok se spekuliše da li se manekenka pomirila s njim ― ona je pohitala u Kaliforniju, gde ovih dana boravi i njen bivši verenik Bredli Kuper! U svakom slučaju, Irina je uslikana sama dok je šetala ulicama grada na obali Tihog okeana, a za tu priliku je ― kako kalifornijski! ― odabrala tipičan letnji autfit za svaki dan. Prijatna maksi-haljina i ravne sandale: ako pitate devojke, to je recept i za lep izgled i za lakše podnošenje letnje žege!

 


Šajkova je, naime, viđena u jednostavnoj maksi-haljini s tankim bretelama, a u pitanju je model koji potpisuje modna kuća Burberry, čije je Irina Šajk zaštitno lice. Reč je o haljini koja pada uz telo i nije previše pripijena, što omogućava koži da diše, a ponela ju je sa sandalama istog brenda, i to s kožnim ugly masivnim modelom za koji je potrebno izdvojiti više od 500 evra. Irina je, inače, jednostavno očarana ovim sandalama, pa smo je proteklih meseci više puta videli u njima i u papučama sličnog dizajna, a krasi ih logotip ove modne kuće. Budući da je, po svemu sudeći, jurila po gradi obavljajući neke obaveze, Irina nije nosila samo crnu mini-torbu već poveći ceger u tote stilu, a interesantno je da se nije opterećivala uklapanjem boja, pa je na nosila plavo-crvenu torbu brenda Rothy čija je cena "samo" 275 dolara.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Budući da je iskusna u skrivanju od paparaca, ali i u skladu sa sunčanim kalifornijskim danom, Irina je nosila naočare za sunce Saint Laurent s kojima je često viđamo ovog leta. Da li je žurila da se nađe s Bredlijem Kuperom i njihovom ćerkom Leom ― ostaje da se vidi... Jedno je sigurno: izgledala je božanstveno!

 

 

makonda-tracker