nešto sasvim drugačije!

Ni ona nije odolela KAFTANU: Kraljica Leticija u NAJZABAVNIJEM izdanju ovog leta pomera granice mode za svaki dan

0

Španska kraljica trenutno uživa na letovanju, a kad smo na odmoru nosimo i ono što inače verovatno ne bismo smeli, zar ne?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga španskog kralja Felipea VI jedna je od najbolje odevenih Evropljanki, a pored toga što nam je to pokazala u brojnim prilikama koje prati kraljevski protokol, tako je i u svakodnevnim situacijama.


Odmori su posebno prilika da španska kraljica Leticija pokaže sav raskoš svog modnog ukusa, a tako je i ove godine, kada kraljevska porodica boravi na Majorci. Kralj Felipe, kraljica Leticija i princeze Leonor i Sofija neretko su na meti fotoreportera dok uživaju u vremenu koje provode zajedno pred Leonorin odlazak u Vels, gde će nastaviti školovanje na jednom prestižnom koledžu.

 

Pre nekoliko večeri oni su viđeni prilikom porodičnog izlaska na večeru, a mediji pišu da je ovo njihovo poslednje javno pojavljivanje pred put princeze Leonor jer će se povući na jedno imanje kako bi uživali u preostalim danima. Mama Leticija odabrala je za ovu priliku vrlo interesantno modno izdanje, koje lako možemo da zamislimo i na plaži, ali i u nešto formalnijim prilikama!

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Odabrala je, naime, puder-roze kaftan modne kuće Dear Prudence, čija cena iznosi 125 evra, a krase ga crni porubi u krasi u prednjem delu. Čitav dizajn izgleda kao da je inspirisan stilom šezdesetih, a dok se ovaj model reklamira kao široki komad koji pada uz telo, španska kraljica je odlučila da naglasi struk tako što je vezana tanak roze pojas u mašnu. Uz to je Leticija ponela ceger plave boje sa cik-cak dezenom, a tu su i crne espadrile brenda Oysho.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker