(Ne)obično, a TAKO ŠIK!

Zavodljiva haljina kojoj NI SVEKRVA NEMA ŠTA DA ZAMERI: Kraljica Leticija u izdanju SAVRŠENOM za letnje veče pored mora

0

Supruga španskog kralja odlično bira autfite za dnevne prilike, ali u večernjim njen stil se pokazuje u punom sjaju!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraljica Leticija od Španije jedna je od najbolje odevenih žena u svetu slavnih i, nesumnjivo, među evropskim plemkinjama, a poznata je po tome što uspeva na vrlo odmeren način da iznese i komade u kojima obično ne viđamo princeze i kraljice.


I dok je za Kejt Midlton nezamislivo da odabere odeću koja akcentuje ramena i dekolte, supruga španskog kralja Felipea s vremena na vreme bira baš takve odevne varijante, a tako je bilo i pre nekoliko večeri.

 

Španski paparaci uhvatili su kraljevsku porodicu prilikom odlaska na večeru u restoranu "Ola de Mar", na Majorci, gde Leticija i Felipe ovih dana borave sa ćerkama. Njima se pridružila Sofija od Španije, bivša kraljica i Felipeova majka, s kojom Leticija navodno nema baš savršen odnos, a koja je delovala sjajno raspoložena, kao i svaki put kad je vidimo s unukama. Tu je bila i njena sestra Irena od Grčke, ali svu pažnju ukrale su princeze Leonor i Sofija i njihova majka.


Za večernje uživanje u mediteranskoj kuhinji i morskim plodovima, kraljica Leticija je ponela maksi-haljinu crne boje koju potpisuje high-street brend Uterque.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Reč je o modelu s vrlo tankim bretelama i efektnim prorezom u predelu grudi, a kojim dominira plumetis, lagana tkanina s razigranim tačkastim uzorkom koja se obično vezuje za budoar i izazovni donji veš. Uz to je odabrala zatvorene espadrile podignute pete, koje izgledaju vrlo elegantno zahvaljujući svojoj crnoj boji, a tu je i polusportska pismo-torbica modne kuće Bimba Y Lola.
 

 

makonda-tracker