ako nas pitate — savršenstvo!

LEPRŠAVA haljina, ETNO ceger, espadrile! Kraljica Leticija u NAJLEPŠOJ MOGUĆOJ kombinaciji za vreo letnji dan

0

Španska kraljevska porodica trenutno boravi na Majorci, a letnje opuštanje prati i besprekoran letnji stil!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kralj Felipe VI s porodicom ovih dana uživa u čarima Majorke, a za njih, kako to obično biva kod pripadnika kraljevskih porodica, nema odmora.


Španski kralj je sa suprugom Leticijom i ćerkama Leonor i Sofijom posetio Interpretativni centar Nacionalnog parka "Sera de Tramuntana" na istoimenoj planini i manastir Luc, a najveću pažnju medija ponovo je privukao njihov stil.

 


Iako je su Felipe i princeze izgledali sjajno u svojim letnjim odevnim kombinacijama, najjači utisak ponovo je ostavila kraljica Leticija, koja je izgledala očaravajuće u lanenoj svetloplavoj midi haljini Adolfa Domingeza. U pitanju je strukirani model na preklop s blago zvonastim rukavima 3/4 dužine koji dodatno naglašava struk zahvaljujući mašni, ovog puta vezanoj sa strane, tako da čitav izgled odiše romantikom i ženstvenošću. Španska kraljica kombinovala je ljupku haljinu s nude espadrilama (inače, njenom nesumnjivo omiljenom letnjom obućom) koje potpisuje brend Saballer, a najefektniji deo ovog autfita je bela ručna torbica u obliku cegera ukrašena plavim etno motivima modne kuće Bolsas FQ.


Kao i obično Leticija od Španije odlučila se za prirodan izgled, uz tek dašak maskare, a tu su i njene prepoznatljive minđuše juvelirske kuće Gold & Roses i zlatni prsten Karen Holam.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Interesantno je da su princeze Leonor i Sofija nosile identične espadrile brenda Macarena, i to model na vezivanje sličan onom koji smo prošlog leta često viđali na njihovoj majci, a dok je prestolonaslednica i princeza od Asturije Leonor nosila tufnastu plavu haljinicu kuće & Other Stories, njena sestra princeza Sofija odlučila se za beli mini-kombinezon jednog pristupačnog španskog brenda.
 

 

makonda-tracker