ANKETA

Većina se pita isto — ZAŠTO JE STILISTI MRZE? Najlepša žena Holivuda u autfitu koji je zaprepastio zaljubljenice u modu

0

Modna kritika kaže da nije loše, publika kaže — katastrofa! Žena koja lepotom i talentom hipnotiše Holivud ponovo je omanula na crvenom tepihu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Australijska glumica Margo Robi (31) proteklih godina je prava senzacija u svetu filma: pored toga što je prelepa, čini se da ne postoji ništa što ona ne može da odglumi i spremna je za neverovatne transformacije.


Tako je i u filmu The Suicide Squad, čija je premijera održana nedavno u Los Anđelesu, a lepa glumica je odlučila da izbegne elegantnu haljinu i pojavi se na crvenom tepihu u nečemu sasvim neočekivanom!

 

 

Ona se pozirala okupljenim fotoreporterima u kombinaciji pantalona, bluze i topa od ukrštenih traka čiji dizajn potpisuje njena omiljena modna kuća — Chanel. Svi ovi komadi deo su kolekcije Cruise 2022 , a ključni detalj su beli broševi u obliku cvetova. Glumica je ovoj beloj odevnoj varijanti dodala sandale iste boje, i to model otvorenih prstiju i stabilne pete modne kuće By Far.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Margo je u doterivanju pomogla ugledna holivudska stilistkinja Kejt Jang, jedna od najuticajnijih u svetu slavnih, a ako pitate glumičine obožavaoce — moglo je i moralo bolje.


"Zašto ovu ženu stilisti mrze?", "Takva lepota, a uvek glupo obučena", "Lepota Margo Robi zaslužuje više"... neki su od komentara na račun ovog stajlinga.

 

Dopadali vam se ili ne, jedno je sigurno: Margo privlači pažnju svojim odevnim klombinacijama koliko i izgledom!

 

 

 

makonda-tracker