Kakav spoj?! Strašan spoj!

Predivan ROZE KAPUTIĆ je samo deo njene modne bajke: Izdanje Tamare Kalinić koje ćete gledati kao hipnotisani

2

Možda je bila među najbolje odevenim na crvenom tepihu Kanskog festivala, ali naša influenserka i stil za svaki dan bira mnogo bolje od mnogih svetskih zvezda. Kombinaciju leopard printa i svetloroze boje ponela je sasvim neočekivan način!

foto: Instagram
foto: Instagram

Iza influenserke Tamare Kalinić je buran period: nakon odmora u Beogradu, ona je zatekla opljačkan stan u Parizu, da bi se ubrzo uputila na Međunarodni filmski festival u Kanu, pa na italijansko ostrvo Kapri.


Ipak, za sve to vreme ona ne da da se na njoj vide umor i brige, pa izgleda — uobičajeno — spektakularno! Tamara nastavlja da deli fotografije svojih odevnih kombinacija, poslednjih dana nešto ležernijih nego u proteklom periodu, a najnovija definitivno oduzimu dah.


Popularna influenserka pozirala je u predivnom svetlroze kaputu s dvorednim kopčanjem koji seže do kolena, a ispod njega nosila je klasičnu belu košulju. Tu je i crno-siva mini-suknja s leopard printom, identičnim dezenu velike Book Tote torbe brenda Dior! Tamara je sve "začinila" belim soknama, a njeni pratioci su oduševljeni jednostavnim i trendi izdanjem kakvo ćemo verovatno često viđati u sezoni pred nama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Obavezno bacite pogled i na njen stil za crveni tepih u poslednje vreme!

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 


 

makonda-tracker