(FOTO)

Rajan Rejnolds nije skidao pogled s nje: Blejk Lajvli za povratak na crveni tepih birala RUŽIČASTI MODNI SPEKTAKL

0

Možda i najlepši (i verovatno najnasmejaniji) par Holivuda jesu Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds. Njih dvoje su se posle mnogo meseci vratili tamo gde pripadaju — na crveni tepih!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds, glumački par i roditelji devojčica Džejms, Ines i Beti, stigli su na njujoršku premijeru novog Rejnoldsovog filma Free Guy ovog ponedeljka. 

 

Lajvli je za ovu priliku ponela blistavu pink haljinu sa dodatkom srebrne, vrlo neobičnog kroja, koju potpisuje nepalski modni dizajner Prabal Gurung! Haljina je svetlucava, a krase je izrezi koji otkrivaju savršenu glumičinu figuru: gornji deo haljine ima izreze koji otkrivaju leđa i stomak, a donji deo pada do poda.

 

Ovaj glamurozni look upotpunila je raznovrsnim dijamantskim prstenjem i srebrnim minđušama, a tu je i srebrni ukras u kosi.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

S druge strane, Rajan Rejnolds nosio je bež Brunello Cucinelli odelo, mada je ostao u senci svoje prelepe supruge. I on je bio toliko opčinjen njome da ju je sve vreme nežno gledao, grlio...

 

Rajan i Blejk su, koliko juče, nasmejali do suza svoje fanove. Poznato je da je glumac veliki šaljivdžija, a otkrio je i kako ga je žena "dresirala". Naime, on je objavio dve fotografije u nizu, potpuno identične, s tim što drugi put nije zumirao kako bi mogle da se vide glumičine minđuše.

 

Objavljujem ovo ponovo jer sam odsekao preslatke minđuše moje supruge. Dresirala me je bolje od ovoga. Žao mi je ako sam nekoga izneverio — napisao je glumac.

 

Rajan Rejnolds, Blejk Lajvli
foto: Instagram

 

Ako i vi želite za sebe da odaberete ružičastu haljinu, pogledajte modele koje su nosile kraljica Leticija, Georgina Rodrigez, ili Gvinet Paltrou.  

 

 

makonda-tracker