Superkvart – lepo lice Beograda

0
Šoping zona u ulicama Kralja Petra, Uzun Mirkovoj i Zmaja od Noćaja dobila je novo ime - Superkvart, a pored toga i lepše, praznično lice

Naime, vlasnici radnji u ovom kvartu odlučili su da sopstvenim snagama i sredstvima ulepšaju taj deo grada kako bi bio atraktivniji kako Beograđanima, tako i turistima. Modni ateljei, butici sa najpoznatijim svetskim brendovima garderobe i obuće, ekskluzivne parfimerije, frizerski saloni i popularni kafei okićeni su na identičan način. Novogodišnje jelke, dekoracije u prazničnom duhu i crveni tepisi na ulazu u svaku radnju izazvali su oduševljenje prolaznika, a to je tek početak akcije. U narednim danima u planu je kićenje ulica i niz drugih atrakcija. Entuzijazam članova Superkvarta prepoznao je i Kulturni centar opštine Stari grad Parobrod pa će u narednom periodu podržati akcije Superkvarta.

Svakog vikenda, do Božića, u radnjama Superkvarta biće organizovane razne vrste iznenađenja i akcija, a kulminacija zabave biće 30. decembra, kada će po prvi put u Beogradu njihova vrata biti otvorena tokom noći i kada će se održati Party Shopping Night. U Superkvartu sve posetioce očekuje dobra zabava, živa muzika, kuvana rakija i vino da ih zagreje na niskoj temperaturi, uz najveću atrakciju - uživanje u šopingu do zore uz super popuste i poklone!

Izađite u Superkvart i proverite šta su za vas osmislili Irena Grahovac, Suzana Perić, Fratelli Rossetti, Distante, Pinko, Quadro, Patrizia Pepe, Graffiti, Alta Moda, Euromoda, IT plus, Opačić cipele, Inglot, Metropoliten, Style at home, WannaBE and toy, Metodo Rossano Ferretti, Gaston, Bar Central, Pub Eleven i Elixir juice bar.

makonda-tracker