(FOTO)

Nedopustivo ili sjajno?! Sara Džesika Parker u JEFTINOJ haljini za koju nismo sigurni da bi Keri Bredšo rado nosila

0

Mada smo navikli da je viđamo u dizajnerskim, skupim komadima, Keri Bredšo nas je ovog puta iznenadila: pozitivno ili negativno, procenite sami, jer mišljenja su podeljena!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svi koji su gledali čuveni seriju Seks i grad dobro znaju da je glavna akterka Keri Bredšo, koju je odglumila Sara Džesika Parker uvek bila maestralno stilizovana. Od skupe garderobe do još skupljih dizajnerskih cipela, Keri je bila glavna trendseterka, koja je sve modne cake s malih ekrana prenosila u stvarnost.

 

Baš ta činjenica učinila je da se mnoge obožavateljke Keri i same Sare Džesike iznenade kada su videle njen najnoviji stajling sa snimanja nastavka serije "And Just Like That".

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Sara Džesika Parker još jednom je prošetala ulicama Njujorka, a kako je otkriveno na Instagram profilu koji se bavi autfitima sa snimanja serije, nosila je vrlo pristupačan odevni komad brenda Forever 21.

 

U pitanju je brend koji i žene na ovim prostorima mogu priuštiti, a neretko se u njihovoj ponudi nalaze haljine koje koštaju oko dvadesetak dolara iliti manje od 2000 dinara. 

 

 

Keri je nosila dezeniranu maksi-haljinu sa bretelama, a stajling je učinila još efektnijim ponevši ispod haljine odevni komad koji morate imati u ormaru — plavu košulju.

 

Uz njih je nosila i (nekada popularne, pa omražene, danas superpopularne) sandale sa platformom Lena Non Stop Disco, koje potpisuje Terry de Havilland, a koštaju 275 dolara. Čini se da je najskuplji aksesoar — torbica Gucci x Balenciaga.

 

Zaljubljenicama u modu bilo je neobično da vide Keri u "jeftinoj" haljini popularnog američkog brenda, pa su mnoge bile i nezadovoljne komentarišući kako prava Keri nikada ovo ne bi nosila.

 

Šta vi mislite?

 

 

makonda-tracker