ne greši

I crno, i belo, i kratko, i dugačko — SVE ume da nosi! 3 izdanja Ane Nikolić koja će se SIGURNO kopirati na estradi

0

Srpska pevačica poznata je kao neko ko ne štedi kad je moda u pitanju, a jedan od komada u kojima nesumnjivo ostavlja najsnažniji utisak je kombinezon, koji nosi vrlo efektan način

foto: Antonio Anhel/ATA images
foto: Antonio Anhel/ATA images

Pevačica Ana Nikolić od početka karijere privlači pažnju kako glasom i stasom, tako i stilom, a njene odevne kombinacije odmah preplave medije.


Ona je pokazala da najbolje "pliva" u eleganciji, ali i Anini modni odabiri za svakodnevne situacije i plažu ostavljaju snažan utisak. Najnoviji hit komad o kom se priča kada je ona u pitanju nesumnjivo je scenski kostim u kojem smo je videli minulog vikenda, kada je nastupila u jednom beogradskom klubu. Ana je izgledala zanosno u kombinezonu od čipke i mrežice kojim dominira crna boja, a monotoniju razbijaju upečatljivi ukrasi u žutim i plavim tonovima.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Ovaj komad odmah je privukao pažnju fanova Ane Nikolić, a mi smo se setili još dva kombinezona — doduše, dosta ležernija — kojima nam je oduzela dah!


Pre samo nekoliko dana, Ana je podelila fotografiju za koju je pozirala u mini-kombinezonu bele boje i bez rukava koji je raskopčala do pupka i ponela bez grudnjaka.

 

 

U pitanju je model koji naglašava ramena i daje oštrinu figuri, a struk je dodatno naglašen uz pomoć pojasa. Sjajno rešenje za vreo julski dan, kada vam je potrebno da izgledate šik i da vam bude udobno!

 


Treći Anin autfit koji spada u nezaboravne je malo stariji — ponela ga je prošlog proleća, kada su je paparaci uslikali u Beogradu. Pevačica je tada prošetala u stajlingu koji na prvi pogled izgleda kao kombinezon, ali bi lako mogao biti komplet sastavljen od zvoncara i topa.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

U svakom slučaju, u pitanju je sjajan način da se vizuelno izduži figura i da izgledate razigranije i privučete pažnju na svakom koraku.

 

 

makonda-tracker