ovo će se pamtiti

Kakav MODNI DUEL u Beloj kući: Kraljica Ranija od Jordana u poseti prvoj dami Džil Bajden (FOTO/ANKETA)

1

Jordanska kraljica i prva dama Amerike u modnom dvoboju koji će se pamtiti!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraljica Ranija od Jordana i njen suprug kralj Abdulah II stigli su sa sinom Huseinom u Sjedinjene Američke Države. Jordanska kraljevska porodica uputila se na zvanično putovanje kako bi imali prvi sastanak sa predsedničkim parom Amerike.

 

Političko pitanje ojačavanja odnosa Sjedinjenih Američkih Država i Jordana rešavali su kralj Abdulah i Džo Bajden, dok su ženski sastanak imale i kraljica Ranija i prva dama Amerike Džil Bajden.

 

U toku službene posete nikako nisu mogle da ostanu neprimećene modne kombinacija dveju dama.

 

Džil Bajden

 

Prva dama Amerike odabrala je belu haljinu koja prati liniju njenog tela, a preko nje je obukla sako u istoj nijansi, i sve to potpisuje Adam Lippes. Stajling je upotpunila obućom s potpisom modne kuće Dior, modelom J'Adior koji je već ranije nosila. Cipele su izrađene od pamuka, visoke oko 6 centimetra,  a imaju izvezeno cveće,  Diorov logo i natpis Rosa Mutabilis.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Jordanska lepotica je odabrala crvenu haljinu brenda Bazaza, sa lepršavim donjim delom, dok gornji deo odaje utisak da je u pitanju košulja-haljina. Haljinu krasi i interesantan detalj nalik brošu. Uz nju je uklopila smeđe salonke, kao i satensku crvenu torbicu. 

 

Obe dame imaju zanimljiv detalj u vidu kaiša: Džil beli sa zlatnim detaljem, a Ranija nešto glomazniji, koji je uklopila uz nijansu cipela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bazaza (@bazaza)

 

 

 

makonda-tracker