modno savršenstvo

Njena inspiracija ― ŠPANIJA! Kraljica Leticija ugostila olimpijce u neobičnoj i zavodljivoj haljini koja mami uzdahe

0

Supruga španskog kralja Felipea još jednom je uspela da svojim stilom zaseni sve prisutne

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre nekoliko dana, kralj Felipe VI i kraljica Leticija od Španije ugostili su palati Monkloa sportiste koji će predstavljati Španiju na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju.


Dok je španski kralj za ovu priliku odabrao elegantno i jednostavno letnje odelo, njegova supruga definitivno je "igrala" na wow efekat, pa je odabrala toaletu za koju se nadamo da ćemo je ponovo videti (a znajući Leticijinu štedljivost, u to nema sumnje!).

 

Kraljica Španije pojavila se u haljini A-kroja, bez rukava, i to crvenom modelu s potpisom brenda Carolina Herrera. U pitanju je model midi dužine koji naglašava uzak struk, dok je donji deo plisiran, a u gornjem se nalazi efektno kopčanje rajsferšlusom. Leticija je ovog puta bila odana jednoj od svojih omiljenih modnih kuća, pa je ponela crvene cipele istog brenda sa štiklom srednje visine i otvorene pete.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Kosu je pustila da pada ravno, ponovo se opredelila za vrlo suptilnu šminku, a tu je i decentan nakit: minđuše Crawler Skyline juvelirske kuće Gold & Roses i njen omiljeni zlatni prsten Karen Holam.
 

 

makonda-tracker