(FOTO)

Odmeren i efektan stajling za BEZBROJ PRILIKA: Marija Veljković u pantalonama koje su MUST HAVE svakog leta

1

Popularna plavuša sa malih ekrana viđena je na kolektivnom venčanju u Beogradu u autfitu koji se može poneti u izlasku, za posao, večeru...

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Danas je u Skupštini grada u Beogradu održano kolektivno venčanje, u izmenjenim uslovima zbog epidemioloških mera. Na ovom događaju uslikana i je i voditeljka Marija Veljković Milovanović, a odabrala je jednostavan stajling koji uvek odlično prolazi, bilo da je u pitanju večera, izlazak, posao ili svadba, što da ne!

 

Lepa voditeljka "Slagalice" viđena je u košulji sa animal printom u nude nijansama, a podvrnula joj je rukave zbog dodatnog efekta ležernosti. Ona je uz nju ukombinovala bele pantalona 3/4 duže, pomalo oversized, a na nogama je imala sandale sa visokom potpeticom.

 

Za bele pantslone vreme kao da je stalo i apsolutni su modni hit svakog leta, pa i jeseni. Klasične bele pantalone sa širim nogavicama pravi su must have u garderoberu svake dame, a kombinuju se lako: uz blejzere, obične majice, džempere, a elegancija za sva vremena je uz košulju, kao što je to uradila Marija Veljković.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ona je preko ramena ponela torbicu, a od dodataka tu su sunčane naočare i ogrlica, dok je isfeniranu kosu prikupila u rep.

 

Inače, ona je nedavno podelila simpatičnu priču o svojim roditeljima, a ovde pročitajte kakva je voditeljka privatno.

 

 

makonda-tracker