modna inspiracija

I bez haljine za princeze je ŠIK! Tamara Kalinić u Kanu uhvaćena u ležernom izdanju iz kog mogu da uče i trendseterke

0

Srpska influenserka pokazala je ovih dana na Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu zašto spada u najcenjenije u svom poslu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Influenserku Tamaru Kalinić videli smo u poslednjim danima Kanskog festivala u očaravajućim elegantnim toaletama.


Ona je prisustvovala premijerama filmova France i The Restless, kao i čuvenoj amfAR gali, koja se tradicionalno održava u vreme festivala radi prikupljanja sredstava za borbu protiv HIV-a, a srpska blogerka u svakoj situaciji pokazala je da je modno i te kako na visini zadatka! Najpre smo je videli u zanosnoj žutoj haljini modne kuće Oscar de la Renta, zatim u predivnoj srebrnoj haljini Tonija Vorda, a na kraju i u romantičnoj toaleti libanskog dizajnera Nikolasa Džebrana.


Za istinske zaljubjljenice u modu ništa manja poslastica nije Tamarin ležerni stil, u kojem je viđena na ulici u Kanu, nevezano za neki određeni događaj. Ona je, naime, fotografisana tokom šetnje, i to u vrlo šik izdanju, kakvo se i očekuje u Kanu tokom festivala, a opredelila se za sveden crno-beli izgled.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Ključni komad njene odevne kombinacije je "Šanelova" jaknica ravnog kroja koju krase klasični dizajn i upečatljivi džepovi, a tu su i crne naočare za sunce brenda "Luj Viton", i minijaturna "birkinka". Srpska influenserka ponela je i crnu odeću, za koju nije najjasnije da li je kombinezon ili majica i šorts, a tu je i "Šanelova" kopča na kaišu. Tamara je svemu tome dodala crne ravne papuče i efektan nakit.

 

 

 

makonda-tracker