imamo kime da se ponosimo

Moderna princeza i zavodljiva sirena: 2 kanska izdanja Tamare Kalinić koja su u drugi plan bacila svetske zvezde

2

Srpska influenserka jedna je od gošći Međunarodnog filmskog festivala u Kanu, a za ovu priliku pripremila je odevne kombinacije o kojima priča svet

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naša Tamara Kalinić jedna je od najcenjenijih influenserki i modnih i beauty blogerki na planeti, pa ne čudi što dobija pozivnicu za najprestižnije događaje kakve su premijere na Kanskom festivalu.


Tamara, čiji je stan u Parizu nedavno opljačkan, očito sa osmehom nastavlja dalje i bez straha, a da je sve teško i ružno ostavila iza sebe pokazala je kada se pojavila na čuvenim crvenim stepenicama Kana, u izdanjima kojima se divi ceo modni svet.


Srpkinja je najpre prisustvovala premijeri filma France, a za ovu priliku odabrala je vrlo elegantnu toaletu s potpisom kuće Oscar de la Renta. Reč je o dugačkom modelu koje naglašava vitak struk i ima interesantno vezivanje na leđima, odakle se pruža masivna mašna.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Ovakva haljina zahteva visoku punđu, pa je Tamara odabrala baš takvu frizuru, a sve je upotpunila sićušnim visećim minđušama i svedenom šminkom — onako kako bismo to očekivali i od holivudskih diva!


Naredne večeri srpsku influenserku smo videli na premijeri ostvarenja The Restless, kada je ponela nešto sasvim drugačije. Ponovo se odlučila za maksi dužinu, a ovog puta izbor je pao na model Tonija Vorda očito inspirisan sirenama koji je predstavljen u kolekciji za jesen i zimu 2021/22.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

U pitanju je još jedna toaleta bez rukava i s umerenim dekolteom, a tu je i efektan kraći šlep i interesantni prelivi ka crnoj boji na samim krajevima haljine. Tamara je odlično birala nakit — odlučila se za ogrlicu u obliku zmije koja grize svoj rep, dok je kosu pustila da pada ravno, a šminka je ponovo vrlo suptilna i prirodna.


Čista desetka i razlog da se ponosimo ako nas pitate. Bravo, Tamara!

 

 

makonda-tracker