(FOTO)

NAJNEOBIČNIJA CRNA HALJINA, NAJNEOBIČNIJA ZLATNA OGRLICA: Stajling Bele Hadid u Kanu baciće vas na kolena

0

Bela Hadid na crvenom tepihu pojavila se stilizovana smelo i provokativno

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manekenka i, prema rezultatima mnogih anketa, najlepša žena sveta Bela Hadid iznela je svoj naprovokativniji stajling na 74. Kanskom festivalu do sada. Mada smo je do sada već videli u belom, jednostavnom stajlingu, te u otkačenoj maloj crnoj haljini, ovo je nešto najposebnije do sad.

 

Prava drama na crvenom tepihu desila se tokom premijere filma“Tre Piani,” kada je stigla Bela u avangardnoj haljini iz jesenje kolekcije Schiaparelli Haute Couture za 2021.

 

Vunena haljina sa dugim puf rukavima koja prati liniju tela i seže do poda verovatno ne bi bila toliko neobična da nema jedan poseban detalj: skroz otvoren dekolte. Ova haljina otkriva gole grudi, te je bilo neophodno "prekriti" ih, a Belini stilisti našli su tako interesantan način za to.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Hadid je ponela zlatnu ogrlicu, takođe sa potpisom Schiaparelli Haute Couture, u obliku razgranatog drveta, čime su njene grudi bile pokrivene. Inače, ova ogrlica je inspirisana ljudskim plućima, a dizajnirao ju je Danijel Rouzberi. Uz ovaj ekstravgantni komad nakita manekenka je ponela i viseće minđuše, a kosu je skupila u visoku punđu. Na nogama je imala klasične crne sandale sa visokom potpeticom.

 

 

makonda-tracker