(FOTO)

VIMBLDON NIJE ISTI BEZ NJE: Kejt Midlton u najnežnijem ružičastom stajlingu stigla na meč Novaka Đokovića

3

Za razliku od jučerašnjeg meča, na koji je stigla sa mužem Vilijamom, vojvotkinja od Kembridža muško finale Vimbldona prati u društvu oca Majkla

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kejt Midlton, vojvotkinja do Kembridža, stigla je na finale ovogodišnjeg Vimbldona. Na okršaj našeg Novaka Đokovića i Matea Beretinija Kejt je stigla u društvu svog oca Majkla Midltona. Zanimljivo, ovo se dešava prvi put otkako se Kejt udala!

 

Dok je na jučerašnjem vimbldonskom meču Kejt bila u društvu supruga princa Vilijama, on se danas nije pojavio. Naime, on će, zapravo, večeras stići na stadion Vembli kako bi prisustvovao meču Engleske i Italije. Kejt je još pre nekoliko dana, zapravo — pre nego što je otišla u samoizolaciju zbog rizičnog kontakta sa zaraženim od virusa korona — privukla pažnju ljupkim stajlingom za igru tenisa na Vimbldonu.

 

Za ovaj istorijski teniski meč Kejt je bila divno stilizovana. Ona je obukla bebiroze midi-haljinu koja je istakla njenu vitku figuru.

 

Model Ahana potpisuje Beulah London, ima jednostavan detalj u vidu kaiša oko struka i 3/4 rukave, kao i vrlo diskretnu dugmad. Uz njih je obula krem sandale brenda Aldo, minđuše Mappin & Webb, kao i klač krem torbicu Jospeh Vintage. Ponela je i cvetnu masku Amaia kids, kakve često možemo videti na njoj, kao i sunčane naočare Ray Ban.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker