kao umetničko delo

MOŽE I VAN PISTE — AKO STE BELA HADID! Manekenka zapalila Kan najotkačenijom malom crnom haljinom koju smo do sad videli

1

Američka manekenka vratila se u Kan i očito ima nameru da ostane upamćena kao najbolje odevena gošća 2021!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supermodel Bela Hadid (24) bila je među najzapaženijima na crvenom tepihu na otvaranju Međunarodnog filmskog festivala u Kanu, na premijeri mjuzikla Anette, zahvaljujući glamuroznoj toaleti sa šlepom, a po svemu sudeći ona će nastaviti da mami sve poglede i u periodu pred nama!


Manekenka je druge kanske večeri bila gošća žurke koju je organizovao Chopard, jedan od najprestižnijih brendova nakita na svetu i definitivno je bila obučena tako da je osvojila pažnju svih prisutnih. Za ovu priliku odabrala je mini-haljinu modne kuće Lanvin, i to crni pripijeni mini model čiji je gornji deo — od struka nagore — prekriven bujnim i gustim perjem. Ruke su prekrivene tankim i providnim rukavicama, a u prvom planu autfita su Beline besprekorno izvajane noge. To se zove statement haljina!

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Hadidova je kombinovala neobičan odevni komad sa crnim cipelama sa štiklom koje krasi efektan lančić, a nakit je ništa manje spekakularan: tu su viđeće minđuše sa smaragdima i krupno prstenje, dok je kosa zalizana u nizak rep u stilu diva iz zlatnog doba Holivuda.
 

 

makonda-tracker