neobičan spoj

NIJE TIPIČAN POSLOVNI KOMAD I ODIŠE SEKSEPILOM: Piratska košulja koju bi Hejli Biber rado nosila svaki dan

0

Popularna manekenka u poslednje vreme ne propušta da ponese nijedan trend, a ovaj je možda i najriskantniji

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manekenka i supruga pevača Džastina Bibera Hejli Biber napunila je baterije tokom odmora u Parizu, potom se vratila kući, najverovatnije zbog poslovnih obaveza, a onda nastavila letovanje uputivši se sa svojim dragim u Grčku.


Tokom kratkog boravka u Americi, Hejli je fotografisana na Beverli hilsu, gde je imala poslovni sastanak. Kao i obično, lepotica se potrudila da ostavi utisak svojim poslovnim izdanjem, koje je istovremeno i elegantno, i provokativno i u skladu s najnovijim trendovima u svetskoj modi. Ovog puta opredelila se za varijantu koju se "obična devojka" verovatno ne bi usudila da ponese na razgovoru za posao, ali kada ste supermodel sve je dozvoljeno!

 


Hejli je, naime, obukla krop-top brenda Jacquemus, i to košulju vrlo komotnih i poluprovidnih rukava koja je u prvi plan istakla njene trbušnjake. Dodala je tome baggy pantalone kaki nijanse, bele patike i Bottega Veneta, njen zaštitni znak.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


To nije prvi put da je Hejli viđena u ovoj kratkoj košulji koju modni portali opisuju kao "piratski šik" — u maju ju je ponela sa svetlobraon uskim pantalonama, sve popularnijim tanga-sandalama i narandžastom torbicom.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Da nije superpoznata svetska zvezda, nesumnjivo bismo znatno češće viđali Hejli u ovom komadu, a mi se nadamo da će pronaći još interesantnih načina da ga kombinuje!

 

 

makonda-tracker