efektne i lake za kombinovanje

VIŠE NISU SAMO ZA PLAŽU: Letnja obuća u novim varijantama postala je neprikosnoveni modni hit sezone

0

Hoćete li i vi prigrliti ovu obuću kao apsolutni hit sezone?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Leto nam i zvanično stiže, a topli dani su uveliko tu! Mada se ovaj trend mnogima neće dopasti, posebno ljubiteljima klasične elegancije, ove sezone apsolutni modni hit su japanke!

 

Iako smo navikli da je u pitanju obuća za plažu, drugačije i trendi varijante zavladale su ulicama metropola gde su zaljubljenice u modu spremno dočelkali tople dane.

 

Japanke se nose sa midi i maksi haljinama, ali i uz, recimo, cullote pantalone. Bilo koji letnji kežual stajling može da bude prava opcija za ovakav izbor obuće. 

 

Veoma popularan model letnje obuće jesu japanke sa platformom. Kombinacija japanki i sandala sa platformom podseća pomalo na modu devedesetih, a sada su potpuni hit modnih pista: recimo, na reviji Jacquemusa i Copernija, a predstavila ih je i Stela Mekartni,

 

 

 

Sa druge strane, tanga sandale takođe nisu novitet, ali su zato i te kako trendi!

 

Ovo nisu klasične japanke, koje su idealna obuća za plažu ili bazen, već elegantnija i sofisticiranija verzija za visokom potpeticom. Varijacije modela dovele su do modnog hita i trenda za kojim lude i slavne dame.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Tanga sandale pojavile su se u kolekcijama modnih kuća kao što je Bottega Veneta ili indi brend kao Sajmon Miler. Čak ih možete naći sa Manolo Blanik potpisom...

 

 

makonda-tracker