hit sezone

UZ NJIH VAM JE DOVOLJNA OBIČNA BELA MAJICA: Zaljubljenice u modu su LUDE za ovim pantalonama — od Teodore do Irine Šajk

0

Večita dilema da li je animal print šik ili kič mogla bi se rešiti uz pomoć ove njegove vrste

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Proteklih godinu dana zebra print doživljava veliki procvat u modnoj industriji — on krasi torbe, obuću, odeću, nakit, maltene sve, a nose ga trendseterke na svim meridijanima.


Najzapaženija je ruska manekenka Irina Šajk, koja ga je proteklih meseci nosila često i na bezbroj načina, iako nije među strastvenim zaljubljenicama u animal dezene, ali videli smo ga i na sestrama Džener, italijanskoj influenserki Đorđi Soleri, pa i na srpskim pevačicama Sari Jo i Teodori Džehverović.


Ono što je, međutim, posebno primetno jeste sve veća dominacija jednog komada — pantalona sa zebra printom! Izvanredan su statement komad, pa omogućavaju da ostatak autfita bude sveden i da ne uložimo previše truda. Slavne lepotice obično nose modele širih i dužih nogavica, a ovako dezenirane pantalone vrlo su zahvalne za kombinovanje jer u njima možete izgledati fantastično i ako ih ponesete s najobičnijom belom ili crnom majicom za svaki dan.

 

 

Teodora Džehverović ponela ih je preko gornjeg dela crnog bikinija i uz kožni crni prsluk, a sve je začinila crvenom maramom oko vrata.

 

 

Italijanska manekenka i influenserka Đorđa Soleri, koja je u poslednje vreme u žiži interesovanja medija jer je otkriveno da je u vezi s Damijanom Davidom, frontmenom grupe Maneskin, ponela je zvoncare sa zebra printom u kombinaciji s oversized sakoom crne boje i belim topom.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Ruski supermodel Irina Šajk nedavno je ponela slične pantalone s belim čizmicama crnog đona, crnom majicom i belim kaputom.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker