NA ŠTA LI JE MISLILA?

SUKNJA I TOP — ZA DESETKU, OBUĆA — KATASTROFA! Dženifer Lopez demonstrira kako uništiti savršen letnji autfit

0

Boho izdanje latino dive, koje je lako moglo da bude modna inspiracija za žene širom planete, zbog nesrećnog izbora obuće postalo je promašaj

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Najfotografisanija žena na planeti ima pravo na grešku, a Dženifer Lopez to definitivno jeste. Čuvena pevačica i glumica ne može ni da otvori prozor bez najmanje deset paparaca koji će to ovekovečiti, pa ponekad mora da se dogodi da je uhvate u izdanju koje je definitivno moglo bolje.


Džej Lo je minulog vikenda na Beverli hilsu viđena kako sa sinom Maksom ulazi u jedan butik Ralfa Lorena, a latino zvezda je za ovu priliku odabrala vrlo lepršavo i lagano letnje izdanje.

 

 

Reč je o odevnoj kombinaciji s boho prizvukom, koja se sastoji od maksi-suknje napravljenoj od više vrsta džinsa i savršen je spoj kontrastnih nijansi i od laganog kratkog topa bele boje.
Pevačica je, vrlo prikladno, uz ovaj spoj ponela svetloplavu torbicu modne kuće Valentino, i to zagasite nijanse. U pitanju je model Rockstud Matelassé shoulder sa zlatnom kopčom, koja je odlično rešenje u spoju sa Dženiferinim zlatnim oversized naočarima za sunce.


Ipak, ovako praktičnom i lepom letnjem izdanju pevačica je nije dodala neke boho sandale s kaišićima, već — kratke čizme! Istina, Džej Lo se opredelila za vrlo glamurozan model, nastao u kolaboraciji Timberlenda i Džimija Čua, ali za vreo dan u Los Anđelesu i uz tipično letnji look bez sumnje je mogla da izabere bilo šta osim čizmica i izgleda neuporedivo bolje.

 

1 / 7 Foto: SPOT-LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Ipak, ovo nije prvi put da Dženifer usred žege bira obuću prikladniju za zimske mesece. Tako je i prošle godine, baš u ovo vreme, uslikana dok se s bivšim verenikom Aleksom Rodrigezom spremala za put na letovanje, a ponela je klasični Šanel komplet i kožne čizme do kolena. Kako je to izgledalo, pogledajte OVDE.

 

 

makonda-tracker