ne smeju da se mešaju, ali...

TAJNA PORUKA SVETU + ŽENSTVENOST U BOJI LAVANDE: Kejt Midlton oduševila Britance potezom zbog kog bi Dajani pošle suze

1

Pripadnici britanske kraljevske porodice ne komentarišu političke, niti društvene teme, zbog čega će ovaj potez vojvotkinje od Kembridža privući mnogo pažnje...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga princa Vilijama Kejt Midlton posetila je juče u Londonu Ekonomsku školu, a potom se u Kensingtonskoj palati sastala s roditeljima male dece povodom pokretanja Kraljevske fondacije za rano detinjstvo, za koje je istakla da se nada da će pomoći stvaranje nekog novog i "srećnijeg društva".


Vojvotkinja od Kembridža izgledala je vrlo elegantno u lila haljini brenda LK Bennett, a u pitanju je midi komad koji prati liniju tela, naglašava struk i ima blag puf-efekat.

 

Kombinovalaju je s nude salonkama, ali sve je ostalo u drugom planu u trenutku kada je supruga budućeg kralja Velike Britanije izvadila — kišobran. Naime, trenutno se obeležava Mesec ponosa, koji se iz Amerike proširio na celu planetu. Svakog juna, pripadnici LGBT populacije i oni koji ih podržavaju, uključući i poznate kompanije, udruženja i poznate ličnosti, ističu zastavu duginih boja. Slučajno ili ne, Kejt Midlton je juče odabrala upravo kišobran u duginim bojama, što nije primetilo mnogo ljudi, ali retki koji su obratili pažnju na činjenicu da je trenutno Mesec ponosa odlično su reagovali na društvenim mrežama.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


"Ona je naša kraljica duge", "Ovo je momenat u stilu Megan Markl", "Vrlo u skladu s Mesecom ponosa"... neki su od komentara. Ipak, kako je članovima kraljevske porodice zabranjeno da komentarišu društvene teme i bave se aktivizmom, biće vrlo zanimljivo videti kako će Bakingemska palata reagovati na ovaj potez.

 

Naš je utisak — princeza Dajana bi bila ponosna!

 

 

makonda-tracker