svetski

DA KEJT MIDLTON SME DA NOSI MINI-HALJINE, ODABRALA BI OVU: Tamara Kalinić pokazala londonski šik u srcu Beograda

10

Najpoznatija srpska influenserka opredelila se za eleganciju na nešto drugačiji način, a stil koji je ponela mogao bi se lako videti na nekom od svetskih crvenih tepiha

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Blogerka i influenserka Tamara Kalinić ovih dana boravi u Beogradu, gde smo je videli na već nekoliko okupljanja slavnih, a sinoć je svojim prisustvom uveličala otvaranje jednog lokala.


Lepotica koja se nedavno nakon višegodišnjeg života u Londonu preselila u Pariz odlučila je da ponese vrlo efektnu odevnu kombinaciju zbog koje će svi pogledi biti uprti u nju i to joj je nesumnjivo pošlo za rukom, pre svega zahvaljujući dezenu, ali i kroju komada za koji se opredelila.

 

Ona je sve oduševila šik mini-haljincom Alesandre Rič, italijansko-britanske dizajnerke u čijim retro modelima često viđamo vojvotkinju od Kembridža Kejt Midlton. Buduća konzort-kraljica Velike Britanije, u skladu sa svojim položajem i pravilima Bakingemske palate, ne sme da nosi modele s ovakvim dekolteom i ove dužine, pa je obično viđamo u maksi-haljinama s tufnicama i kragnom, ali kada bi smela da eksperimentiše, nesumnjivo bi ponela ovako nešto! Naša Tamara je odabrala model s puf efektom u gornjem delu dugačkih rukava u duhu osamdesetih, dubokim V izrezom, karnerom koji se pruža ispod struka i upadljivim ukrasom u vidu cveta. U pitanju je model čija cena iznosi 2.350 dolara, a naša influenserka kombinovala ju je sa svetlozelenom tašnicom brenda Bottega Veneta od koje manekenka Hejli Biber gotovo ne odvaja i za koju je morala da izdvoji skoro 2.000 dolara.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Sve je upotpunila zelenim salonkama otvorene pete i elegantnom punđom u obliku riblje kosti.

 

Tamara Kalinić
foto: Instagram

Svetska, a naša!

 

 

 

makonda-tracker