interesantan izbor

NEOBIČNA KREACIJA, NEOČEKIVANA TORBA: Aleksandra Prijović u limun-žutom kombinezonu za kojim bi uzdisala Viktorija Bekam

1

Pevačica je sinoć prisustvovala jednom otvaranju u Beogradu u vrlo itneresantnoj odevnoj kombinaciji

foto:  Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedna od najpopularnijih "Zvezda Granda" Aleksandra Prijović poznata je po tome što se ne libi da ponese nesvakidašnje komade i provokativniji stil, ali uvek ostaje u granicama dobrog ukusa.


Upravo je takav neobični kombinezon efektne žute nijanse u kojem se pevačica sinoć pojavilana jednom događaju u prestonici. Prijovićeva je iz skupocenog automobila izašla u komadu čiji je gornji deo sastavljen od širokih traka koje formiraju X oblik i koje otkrivaju dekolte i naglašavaju struk i ravan stomak, dok je donji deo sastavljen od dubokih pantalona koje padaju niz nogu i završavaju se trapez-nogavicama.


S obzirom na dugačke nogavice, nismo imali najbolji pogled na sandale, a pevačica je rešila da upečatljivu boju odeće kombinuje s jednako efektnom tašnicom — u pitanju je vrlo intenzivna nijansa plave.


Prijovićeva je pustila kosu da pada u talasima i opredelila se za umerenu večernju šminku, a kao i obično dosta pažnje privukao je njen skupoceni nakit u vidu zlatnih narukvica.

 

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

 

makonda-tracker