bez greške

MALA CRNA HALJINA ZA NOĆNI PROVOD, CIPELE IZ MAŠTE: Modno izdanje Emine Jahović zbog kog uzdišu i žene i muškarci

0

Popularna pevačica sinoć je održala svoj prvi veliki nastup od početka pandemije, a za ovako važnu priliku pripremila je poseban stajling

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Emina Jahović spada u najbolje odevene žene naše scene, a poznata je po tome što uspešno kombinuje urbane elemente, najnovije trendove i klasiku.

 

Tako je bilo i sinoć, kada je pevačica održala nastup u jednom beogradskom klubu, pa je pored glasa i atmosfere mnogo pažnje privukla njena odevna kombinacija.


Emina se pojavila u crnoj mini-haljini sa jednim rukavom, napravljenoj od svetglucavog materijala. Na ramenu se nalazi vrlo efektna mašna, dok je gornji deo zapravo uzak korset koji naglašava vitku figuru, a pevačica je rešila da ovaj zanimljiv komad ponese s mrežastim čarapama. Budući da je haljina crna, Emina je odlučila da ovaj klasični momenat u svom stilu dopuni upečatljivim detaljima, pa se tako opredelila za raznobojne reljefaste salonke s visokim štiklama i efektan nakit: zlatne alke imasivnu ogrlicu.


Budući da je reč o stilu za noćni provod u letnjim mesecima, pevačica je kosu podigla u nizak i ravan rep, a make-up je suptilan i tek naglašava najlepše na njenom licu.

 

 

1 / 12 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

 

 

makonda-tracker