Još sofisticiranija, još elegantnija!

NE ZNA SE KOJA HALJINA JE LEPŠA: 2 blistava stajlinga kraljice Leticije za sastanak s predsedničkim parom Južne Koreje

1

Španska kraljica nikada ne greši kada je moda u pitanju, posebno kada je vreme sa važne političke susrete — tada izgleda tako moćno i stilizovano!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ni loše vreme, ni pandemija nisu sprečili kraljicu Leticiju od Španije da izgleda potpuno očaravajuće pri susretu sa predsedničkim parom Južne Koreje, predsednikom Munom Dže Inom i njegovom suprugom Kim Džung Suk.


NAJŽENSTVENIJE DO SAD: Kraljica Leticija od Španije u ROZE KAPUT-HALJINI koja bi pomutila razum i Kejt Midlton

 

Par je doputovao u Madrid, a u pitanju je prva poseta stranog vladara od početka pandemije. 

 

Za ovu važnu priliku Leticija bira elegantne kombinacije i ponovo dokazuje da je možda i najbolje stilizovana kraljica na svetu! 

 

Supruga španskog kralja Felipea VI pojvila se u lepršavoj haljini neobičnog kroja, koju potpisuje Felipe Varela. Gornji deo haljine je uzak, pa se postepeno širi u čipkastu maksi-suknju, a oko struka je detalj u vidu kaišića. Nude nijanse Leticiji fenomenalno stoje, a ova ružičasta haljina ne može da ne ostavi utisak. Ukombinovala je haljinu sa cipelama sa visokim potpeticama, a od nakita bira statement dijamantske minđuše, kao i zlatni prsten. 

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Za drugo viđanje Leticija bira midi-haljinu u crnoj boji sa zlatnim detaljima i diskretnim floralnim dezenom, sa potpisom Dries Van Noten. Uz nju su perfektno išle crno-zlatne sandale, kao i punđa. Ovu haljinu nosila je 2019. godini na dodeli nagrada za novinare Fransisko Seresedo.

 

Još sofisticiranija, još elegantnija!

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Koji stajling vam se više dopada?

 

 

makonda-tracker