PROVOKATIVNO I SASVIM DRUGAČIJE!

PROCVETALA POSLE RAZVODA OD TRAGAČA: Izdanje glumice iz serije Igra sudbine o kom je sinoć pričalo pola Beograda

4

Jelena Đukić, koju gledamo u ulozi Višnje u popularnoj seriji, našla se među zvanicama jedne žurke i definitivno privukla najviše pažnje

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Glumica Jelena Đukić proteklih godinu dana spada u omiljene u našoj zemlji jer iz večeri u veče oduševljava ulogom Višnje u seriji "Igra sudbine", a njeni fanovi su pored talenta očarani i njenom lepotom.


Kako pandemija virusa korona jenjava, život se vraća u normalu, pa sve češće imamo priliku da na gradskim događajima viđamo poznate ličnosti, a na jednom takvom okupljanju sinoć je upravo Jelena bila među najzapaženijima!


Glumica se pojavila u vrlo interesantnom prolećnom izdanju i mešavini ležernog i elegantnog stila — ponela je komplet sastavljen od zatvorenog krop-topa dugih rukava i midi suknje koja prati liniju tela i krasi je dublji izrez. Jelena je upotpunila ovo izdanje papučama vrlo trendi kvadratnog vrha i šik torbicom sa zlatnim lančićem, a svemu je posebnu notu dodala masivna ogrlica u obliku lanca.

 

Jelena je, inače, godinama bila u braku s Miloradom Milinkovićem, našim poznatim režiserom i popularnim "Tragačem" iz kviza "Potera". Pre nekoliko meseci glumica je u jednom razgovoru za medije istakla da se njen bračni status promenio i da već tri godine nije s Milinkovićem, s kojim ima osmogodišnju ćerku Divnu.

 

1 / 4 Foto: M.M./ATAImages

 

 

 

 

makonda-tracker