anketa

MALA CRNA HALJINA NA DVA SASVIM SUPROTNA NAČINA! Modni okršaj Emili Ratajkovski i Olivije Kulpo na crvenom tepihu

0

U Njujorku se trenutno održava čuveni filmski festival Tribeka, koji je već okupio slavne dame ženljne glamura na crvenom tepihu...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proteklih godinu i po dana svetske zvezde i trendseterke nisu imale mnogo prilika da nam pokažu sav raskoš svog modnog dara na crvenom tepihu, ali kako je situacija s virusom korona lakša tako se popuštaju mnoge mere, pa nam se vraća i glamur!


Jedan od prvih značajnih filmskih festivala koji je pozvao poznate ličnosti da svojim prisustvom uveličaju svečanost jeste Tribeka, a interesantno je da slavne lepotice ovih dana najčešće biraju — crno! I to ne bilo kako, već, razume se, malu crnu haljinu. Ipak, vremena se menjaju, dizajneri su sve maštovitiji, pa ni slavne dame ne nose komade poput kultne haljine Odri Hepbern, te smo imali priliku da vidimo vrlo zanimljive kreacije. Najzapaženije su bile toalete koje su odabrale čuvena influenserka Olivija Kulpo i manekenka Emili Ratajkovski.


Zanosna Olivija, nekadašnja Mis univerzuma, odabrala je za ovu priliku model s potpisom luksuznog brenda Louis Vuitton, čiji gornji deo čini blejzer dugačkih revera, rukavi su mrežasti u donjem delu, a donji je efektna suknja na preklop. Lepotica je kombinovala ovu odeću s vrlo efektnim i neobičnim cipelama crne boje, a kosu je zalizala i podigla u nisku punđu.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Jednaku pažnju privukla je manekenka i glumica Emili Ratajkovski, kojoj je šetnja crvenim tepihom na festivalu Tribeka prvo zvanično pojavljivanje otkad je postala mama. Za razliku od Olivije, ona se nije poigravala klasičnim stilovima, već je odabrala haljinu dizajnerke Nensi Dodžake koju krase dugački rukavi, dosta izreza, providnih materijala i gornji deo u obliku bikinija, pa je reč o vrlo riskantnom modnom potezu koji teško da će biti po svačijem ukusu. I Emili se opredelila za crnu obuću, ali je umesto cipela ponela sandale, a mnogima je zapala za oko njena crna tašnica s potpisom Tamare Melon.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker