modna inspiracija

MAME MOGU DA JE KOPIRAJU VEĆ DANAS: Irina Šajk u najudobnijem prolećnom izdanju kakvo svako može da priušti

0

Ruska manekenka uvek izgleda kao milion dolara kada je paparaci uhvate sa ćerkicom, ali čak ni ona ne izgleda uvek spremno za pistu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što nas je pre nekoliko dana oduševila Burberry kombinezonom u kojem se spušala niz tobogan i igrala sa ćerkom Leom de Senom u jednom njujorškom parku, lepa Ruskinja Irina Šajk iznenadila je sve nešto ležernijim stilom.


Manekenka, o čijoj vezi s reperom Kanjeom Vestom mediji bruje proteklih dana, nije bila mnogo raspoložena za fotografisanje, pa je noseći četvorogišnju ćerku hitro ušla u svoj stan na Menhetnu.

 

Ipak, paparacima nije promaklo njeno jednostavno modno izdanje za svaki dan, koje je pomalo netipično za njen uobičajen stil. Naime, nakon zebrastih čizama, otkačenih mini-haljina u duhu sedamdesetih, dekoltiranih i skupih kombinezona, Irina je ponela bleđe pocepane farmerke ravnog kroja, široku dezeniranu košulju i bele Burberry patike.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Ipak, da sve izgleda nešto drugačije postarala se tako što je zakopčala samo jedno dugme, pa se ispod svetloplave košulje nazirao crni grudnjak, dok je sve upotpunila braon tašnicom marke, naravno, Burberry, budući da je ona zaštitnog lice ovog čuvenog brenda.
 

Ako baš i niste u prilici da odaberete ovako skupocene komade, jedno je sigurno — u ormanu već imate dosta toga uz pomoć čega možete sastaviti ovakvu kombinaciju, a rezultat će biti isti: trendi prolećni izgled i udobnost!

 

 

makonda-tracker