letnji klasik

DODAJE CENTIMETRE, ODUZIMA KILOGRAME: Zelena haljina kraljice Leticije koju možete nositi i na kafi i na svadbi

0

Za sve prilike, za svaki tip građe — i tako, tako lepa!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dobro je poznato da je prava retkost videti špansku kraljicu u novoj odeći: ona spada u najštedljivije plemkinje i gotovo svakodnevno reciklira stare odevne predmete i kombinuje ih na nove i interesantne načine. Zato je njen stil uvek svež, zanosan, inovativan, a jedna stvar se ne menja — uvek je šik!


Tako je za jučerašnje uživanje u jednoj izložbi u Granadi, kojoj je prisustvovala sa suprugom kraljem Felipeom VI, odabrala haljinu u kojoj smo je videli već dvaput, ali to su spazili samo oni zaljubljenici u modu koji iz dana u dan prate njene modne izbore. Leticija od Španije je, naime, ponela zelenu toaletu brenda Maje Paris u midi dužini i nejednakih krajeva koja je rebrastim materijalom sečena u predelu struka i zahvaljujući visokom pojasu čini da figura izgleda znatno izduženije. Blagi puf efekat u gornjem delu i lepšravost donjeg čine da se sakrije eventualni višak i da toaleta u pokretu izgleda razigranije, a obline zadovljivije, dok je cvetni dezen tu za živopisan izgled.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Oba prošla puta kad je ponela ovuhaljinu kraljica Leticija odabrala je nude cipele, pa je tako bilo i ovog puta iako ovakav model dopušta poizgravanje bojama i razne eksperimente.

 

Ipak, kada smo ovaj model prošle godine videli na supruzi španskog kralja prilikom njene turneje po domovini, ona ju je kombinovala sa espadrilama i kosom podignutom u rep jer prilika nije bila svečana, pa nam je demonstrirala da je ovaj model prikladan za različite letnje varijante — od najformalnijih do vrlo ležernih. Evo kako je tada izgledala.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Nimalo komplikovano, vrlo elegantno!

 

 

makonda-tracker